Att försvara flyktingars rättigheter är att försvara ett mänskligt samhälle.

Till : Migrationsverket
Migrationsminister, Tobias Billström
Sveriges Riksdag och politiska partier
 I Iran:

Det finns ingen föreningsfrihet, organisation eller yttrandefrihet.
Det finns inga icke-islamiska oppositionspartier, inga fackföreningar, inga kvinnoorganisationer, ingen oberoende tidningar och om du vill ha dem eller försöka organisera dem, Islamiska regimen arresterar dig, tortera dig eller till och med dödar dig.

Det finns inga fackliga rättigheter. Ingen rätt att strejka.
Arbetar aktivister, kvinnorättsaktivister, studenter och oliktänkande arresteras och fängslas dagligen. Minimilönen är en fjärdedel av den officiella fattigdomsgränsen.  Det finns ingen arbetslöshetsförsäkring.  Många arbetstagare har inte fått lön på månader.

Kvinnor är tredje klassens medborgare. Könsapartheid regler gäller.
Kvinnor är förbjudna från ett brett spektrum av sociala, ekonomiska och politiska verksamhet, islamiska slöjan är obligatorisk. Kvinnor är åtskilda från män i bussar, universitet och många offentliga platser. Makar och fäder är deras vårdnadshavare, hemma och ute. Kvinnor kan inte resa, även inom landet, utan tillstånd från deras manliga förmyndare. De har ingen rätt till skilsmässa eller vårdnad om sina barn. Listan är oändlig.

Oliktänkande och icke-islamiska religiösa grupper är under ständig förtryck.
Ateism och sekularism är straffbart med döden. Religiösa ”rensning” och undertryckande av icke-muslimer är normen, Bahai dirigeras, judiska folket lever i ständig skräck för påhittade anklagelser om spioneri för Israel. Kristna är andra klassens medborgare.

Det finns ingen rättssäkerhet och fungerande rättssystem. Ingen rätt till en advokat, godtyckliga arresteringar, tortyr, tvångsarbete eller fabricerade bekännelser, dödsfall i häkte, är praxis.

Barn har inga rättigheter. Barn är föräldrars och den islamiska statens egodelar.
9-åriga flickor kan lagligen giftas bort. 13 åringar kan vara (och har) lagligt dömts till döden.
Homosexuella avrättas. Helt  enkelt. …. Listan är oändligt…………………….

 

Många människor som lider av ovanstående behandling och försöker motverka den Islamiska regimens reprisarier tvingas fly Iran och söka asyl i andra länder ihop om ett värdigt liv.  Asylsökande är människor som du och jag som har upplevt kränkningar av medborgerliga rättigheter och blivit tvungna att fly bland annat från islamiska regimen i Iran. Islamiska regimen i Iran har i sitt bagage flera tusentals mord av oppositionella och oliktänkande. Det är en regim som under tre decennier har kunnat styra med avrättningar, arresteringar och fängslande. Den inhumana flyktingpolitiken i Europa driver många flyktingar till randen av vansinne och desperation. Under förra månaden en asylsökande satte eld på sig i protest mot Nederländernas asylpolitik.

Det har kommit till vår kännedom att en del asylsökande som flytt från islamiska regimens helvete sittstrejkar i Göteborg i protest mot Sveriges flyktingpolitik. De har under flera år levt under ho­tet om utvisning ett otryggt liv samtidigt en del av dem utnyttjats som slavarbetskraft. Att försvara flyktingars rättigheter är att försvara ett mänskligt samhälle. Vi vill uppmärksamma beslutsfattarnas ansvar för deras liv som kan vara i fara.

Vi kräver att:

  1. Den Svenska regeringen fördömer den islamiska republiken Iran för kränkning av mänskliga rättigheter och anser det som ett osäkert land för asylsökande.
  2. Alla kvinnor som flyr från islamiska regimen i Iran och dess sharialagar erkänns som skyddsbehövande på grund av det rådande sytematiska könsapartheiden i Iran.
  3. Återinför asylrätten genom att ge asylsökande medborgerliga rättigheter med förutsättningar om ett tryggt liv under asylprocessen såsom boende och fackliga rättigheter.

 

Women´s Liberation _ Iran

2011-05-03

Ordförande

Shahla Nouri

دفاع از حق پناهندگی دفاع از یک جامعه انسانی است!                                                     2011-05-03

به : وزیر امور مهاجرین توبیاس بیل استروم
اداره مهاجرت سوئد
پارلمان سوئد
احزاب سیاسی سوئد

در ایران :
آزادی تجمع، تشکل و بیان وجود ندارد .
هیچ سازمان و حزب غیر اسلامی، اتحادیه کارگری، سازمانهای زنان، مطبوعات آزاد و مستقل تحت جمهوری اسلامی اجازه فعالیت و وجود خارجی ندارند. هر کس که بخواهد این تشکلات را سازمان دهد دستگیر، زندانی، شکنجه و اعدام میشود .

آزادی اتحادیه های کارگری وجود ندارد .
فعالین کارگری سرکوب میشوند. حداقل حقوق کارگران یک چهارم خط فقر رسمی است. هیچ حق بیمه بیکاری وجود ندارد. بسیاری از کارگران ماهها است که حقوق دریافت نکرده اند .

زنان شهروندان درجه سوم هستند و آپارتاید جنسی حاکم است
زنان از وارد شدن به بسیاری فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محروم هستند . حجاب اسلامی اجباری است. زنان و مردان در اتوبوسها، دانشگاها و بسیاری از اماکن عمومی جداسازی شده اند. شوهران و برادران در خانه و خارج آن بر زندگی زنان حکمفرمایی میکنند. زنان بدون اجازه از اقوام مرد نمیتوانند سفر کنند . زنان حق طلاق و تکلف فرزندانشان را ندارند. این لیست بیحقوقی تحمیل شده به زنان تحت حکومت اسلامی تمامی ندارد .

معترضین به سیستم و هرگونه بیان غیر اسلامی سرکوب میشود
آتئیسم و سکولاریسم با حکم اعدام مواجه میشوند. سرکوب غیر مسلمانان به یک امر نرمال تبدیل شده است. بهايیان کشته میشوند و یهودیان در شرایط ترس از اینکه علیه آنها پاپوش دوخته میشود بسر میبرند. مسیحیان شهروندان درجه دوم قلمداد میشوند .

حق محاکمه آزاد و عادلانه وجود ندارد
هیچ حق برای گرفتن وکیل، حق بیگناهی مگر اینکه عکس آن ثابت شود، هیچ محدودیت در دوران زندانی بدون صدور اتهام وجود ندارد. دستگیری های خودبخودی و بدون دلیل، اعتراف زیر شکنجه و یا اعترافات ساختگی، مرگ زیر شکنجه همه جزیی از پروسه حکومتی جمهوری اسلامی است .

کودکان از حق انسانی برخوردار نیستند .
کودکان کالای بزرگان و حکومت اسلامی تلقی میشوند. آنها را به صف جنگ، کار و جهنم میفرستند. کودکان ۵ ساله را در کوره های آجرپزی بکار مجبور میکنند. دختران ۹ ساله قانونا به شوهر داده میشوند. کودکان حتی ۱۳ ساله ها به مرگ محکوم شده اند .

همجسنگرایان اعدام میشوند. به همین سادگی !

لیست بیحقوقی علیه مردم توسط جمهوری اسلامی تمامی ندارد .

بسیاری از مردمی که قربانیان این وضعیت بوده اند ویا علیه آن و علیه جمهوری اسلامی مبارزه کرده اند مجبور میشوند که ایران را ترک کنند و به کشورهایی مثل سوئد پناه ببرند. هیچ کس داوطلبانه عزیزان خود را پشت سر نمیگذارد و بطور دلبخواه کشور را ترک نمیکند . پناهجویان انسانهایی هستند که این شرایط جهنمی جمهوری اسلامی را با گوشت و پوست خود تجربه کرده اند و مجبور به ترک کشور شده اند.جمهوری اسلامی رژیمی است که پرونده سیاه کشتار جمعی هزاران نفر از فعالین سیاسی و اجتماعی را با خود دارد و در عرض سه دهه با  دستگیری ،زندان شکنجه ،اعدام به عمر ننگین خود ادامه داده است وسران آن باید به جرم جنایت علیه مردم به محاکمه کشیده شوند. از طرفی سیاست پناهنده پذیری غیر انسانی دول اروپایی بی حقوقی انسانهای پناهجو را رسمیت بخشیده است. در ماه گذشته پناه جویی در هلند در اعتراض به این بی حقوقی و سیاست پناهنده پذیری دولت هلند خود را به آتش کشید و جان باخت.

با خبر شدیم تعدادی از پناهجویانی که از جهنم جمهوری اسلامی گریخته اند در گوتمبرگ در اعتراض به سیاست پناهنده پذیری دولت سوئد و برای احقاق حقوق مدنی خود دست به تحصن نا محدود زده اند. پناهجویانی که سالها یک زندگی آرام وانسانی در کابوس استرداد به ایران از آنها ربوده شده است و در بهترین حالت برای تامین زندگی خود چون بردگان به کار کشیده شده اند. دفاع از حق پناهندگی دفاع از یک جامعه انسانی است .ما توجه ارگانهای دولتی و احزاب پارلمانی را به مسئولیتی که در قبال جان این پناهجویان دارند  جلب می کنیم و دولت سوئد را در قبال جان این پناهجویان مسئول می دانیم.

ما از دولت سوئد می خواهیم که:

  1. دولت سوئد رژیم جمهوری اسلامی را به خاطر زیر پا گذاشتن پایه ای ترین حقوق انسانها محکوم نموده و جمهوری اسلامی ایران را بعنوان یک کشور نا امن برای فراریا ن از جهنم اسلامی به رسمیت بشناسد.
  2. تمام زنانی که از جمهوری اسلامی و از قوانین شریعه آن فرار می کنند. به عنوان فراریان از آپارتاید جنسی حاکم بر ایران حق پناهندگیشان به رسمیت شناخته شود.
  3. با به رسمیت شناختن حق پناهندگی یک زندگی انسانی برای پناهجویان را با تامین حقوق شهروندی ، تامین محل زندگی و شمول قوانین کار و پوشش تشکلات کارگری در دوران پناهجویی به رسمیت بشناسند.

 

  سازمان آزادی زن

شهلا نوری

سخنگوی سازمان آزادی زن در سوئد

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*